Spillblogg

Data'n min har lvl'a!

I ca 2 år har jeg levd med vista på min store stasjonære. Den er egentlig ganske rask og fantastisk , men det synes ikke så lenge  man har vista! Min gamle laptop som er 5 år gammel og kjører xp som den egentlig ikke er kompatibel med har vært min beste venn fra dag...hmm...dag..5..ja...er raskere(!!)   Fram til i går that is, for da kjøpte jeg endelig windows 7 :D *gratulasjoner går ut til meg selv* Planen var å kjøpe når det kom ut, men da hadde jeg ikke råd. siden da har jeg alltid tenkt at jeg ikke har råd, som jeg ikke har nå heller men FAAN HELLER DA går det ann å være større brødhue?! Det første og viktigste man gjør på en ny data er å mekke sitt favoritt operativsystem. Hvor mye irritasjon har ikke vista forårsaket . Dataen fikk til slutt navnet; Tregbælle. Nå må den få nytt navn..hmm. Så nå er jeg en happycat eier av en superliten 10.5" med Windows 7 starter(liker asus bedre og bedre for hver dag), wooh, en laptop med gode gamle xp, ødelagt nettverkskort, cd-rom og skjerm (men det kan fikses når man gidder) og en stor og sterk med w7. lessthanthree. (må skryte litt av babyene sine, er det ikke sånt alle gjør?)

 

Black ops kom også i hus i går og har såvidt fått sove av den grunn ^^. Men fy faen så jævlig det er å sikte på konsoll!  Spesiellt etter et perfekt opptrent muse-sikte (lol) er dette uvandt.  Har jo alltid visst dette, tross alle konsoll-elskere som har gjort det veldig klart at det er best fordi den "hjelper deg å sikte". De har garantert enten 1: dårlig data. eller 2: aldri spilt fps på data.

Elsker det bildet!! (ca coveret) Hvorfor er det ikke med plakat av dette bildet i spillet??!! Eller alle andre spill for den saksskyld. Mario smash bro brawl f.eks! kjempe kult cover.

 

Jeg må avslutte med en liten trist sak. Forrige uke mistet klassen vår et medlem. Søte Siri omkom i en bilulykke på vei hjem fra skolen fredag. Det er fryktelig rart å komme tilbake til klasserommet nå. R.I.P Siri.

Blogg blogg blogg...hmm?

Ja det var denne blogginga da... Jeg ser at det enda er fler som er innom hver dag, skjønner ikke helt hvorfor, men det er jo koslig endog. Har hverken vært innom min eller noen andre som blogg siden jul (med veldig få unntak) og det skylder nok mye gaming og tegning, men ikke i nærheten av ønsket dose på grunn av ALT for mye av tiden blir bortkasta på å sitte på skolebenken og telle minutter. Men når jeg tenker på det burde det egentlig vært en veldig god grunn til å faktisk blogge. *facepalm* det betyr vel at det heller skyldes fravær av interesse og ork. Siden vi har kjøpt oss Wii, wow subscription ble akkurat åpna igjen og xbox 360 elite (med ratt og dirt2) står på ønskelista kan dere vel gjette hva jeg kommer til å bable om. Høh.

Gjett hva livet har bestått av denne uka? Hint:


Haah


Goblin starting area

Dette er start sonen til Goblins og den er som ingen start sone du noen gang har sett! Så mye tøffe detaljer, småspill, mount(!) og kule quests! jeg tror det blir første gangen det blir gøy å være lowlevel, og de kan være så stygge de bare vil for Goblins er tøffest xDSjekk mounten man får leke med og de awesome veiene :D


Venter på godsaker i posten :D

ENDELIG...Little big planet er snart mitt! Har hatt en stor trang til å spille det siden første gang jeg så trailer, men ettersom PS3 koster fukkings nesten 3k og spillet ikke kom ut til noen annen konsoll måtte jeg bare glemme det og move on. Men nå har det kommet til PSP(!!) og skal visst være overraskende bra :D.Bestillte også en (kanskje litt for stor) veske-ting som har plass til psp'en, masse spill, lader, minnekort osv. men jeg tror det er nødvendig for jeg ødelegger og roter alt bort hvis jeg ikke får holdt ordentlig orden på sånne ting! Håper at nå som det kommer en oppfølger til little big planet at det også kommer til psp!Den er ikke så nydelig, men det driter jeg i. Den har plass til alt som trengs!Har også tenkt på å lage en egen blogg til spill-relaterte saker, siden det virker som det er veldig delt på hvem som elsker og hater å lese om spill. Hva synes dere? ville dere helst hatt det delt opp? Mitt liv som spilloman

I mange år nå har jeg vært en mmo-bitch, og jeg kan med hånda på hjertet si at det har vært som en medisin mot min mentale lidelse. Mange spill har kommet og gått, men mmo's har alltid bestått (lol). Så kom det en tid i vinter hvor jeg begynte å bli litt lei. Siden da har jeg lett og lett, testa massevis av spill, men ingenting kunne måle seg. Jeg har nesten følt det som om jeg har mista en liten del av meg selv. Helt til de siste ukene hvor lysten har begynt å snike seg på igjen og jeg føler meg litt stødigere og friskere enn på lenge! Jeg har vært så dum, jeg vet jo at ingenting kan erstatte en favoritt! Jeg vet også at dette vil høres rart ut for mange, men noen vil også skjønne det veldig godt :D 

Mmo's jeg foreløpig er veldig gla i. Synd man ikke har råd til å spille alle på en gang.

Spillet man aldri blir kvitt :D


Og min trofaste favoritt warlock :D

Søteste Maple!


Det vakreste av dem alle!
Og det nyeste i samlinga som jeg foreløpig liker veldig godt ^^ 
(Det må jo sies at de ikke var så heldige med navnet xD)


Hadde jeg kunnet vært hu her ville jeg nok også spilt Age of Conan :D
Jeg har lyst å prøve det mer uansett men det vil koste meg!
Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits