Tv-serier

Hei igjen bloggverden! I dag har vi en god gammal godbit på agendaen.

Jajaja... bloggpauser kommer man ikke unna, men det er vel lov, er det ikke? Det har skjedd jævlig masse siden sist og jeg er glad for at jeg ikke blogga om det, det vil jeg heller ikke gjøre nå. Det jeg derimot vil skrive om er min obsession siste uka, nemlig raske menn, høhø.Har gått igjennom alt av opptak som finnes nå og er fortsatt like panisk. Komedie er jo noe jeg er daglig avhengig av, og siden jeg er så jævlig kresen må jeg igjennom mye rart før det dukker opp noe som er verdt å legge til i samlinga. Og det vil ikke si dustete typisk amerikansk komedie! Det kunne de godt ha stukket opp i rumpa, så hadde verden vært et bedre sted. Det blir som å sammenligne mozart med Britney.

Men for å ikke spore helt av bryter jeg inn med en helt spesiell nyhets sending! Kanskje den beste sketsjen fra snabb grabbar! Arne Spon ftw!

 

Det er forresten godt å være tilbake :D

 

 

 

Serie: Legend of the seeker

En ny serie jeg har funnet, men kun sett noen episoder av foreløpig. Den er full av magi, eventyr, fantasi og action.  Og selvom hovedkarakteren er litt dum og irriterende noen ganger så er serien sjarmerende og underholdende. Spesialeffektene er ikke perfekte men det gjør ingenting, det blir bare mer å le av:P. En av hovedpersonene er tog-mannen fra The Matrix (!) som har den tøffeste rollen (i min mening) som en litt eksentrisk trollmann. yay!"Hello, and I've just trodden in some dog poo".

Da var enda en episk sesong av Top Gear over, og jeg regner med at det blir lenge til neste. Selvom det har vært en kort sesong har den vært bra, med kun en kjedelig episode:P. Jeg er ingen bil-entusiast og har aldri vært det, med mindre det er  transformere, batmobiler,  tidsmaskin-delorean's, monstertrucks og lignende! Top gear har faktisk fått meg til å innse at biler som bare gjør det biler skal gjøre også kan være kule. Men grunnen til at top gear er så episk, og hovedgrunnen til at jeg ser på er den fantastiske britiske humoren dems, og jeg må bare legge ved en jævla morsom episode fra 2007. Jeg fikk latterkrampe bare av å høre Clarksons intro, du skjønner jo med en gang at det kommer til å gå fryktelig gæærnt :P.

Serie: Persons Unknown

Jeg har sett noen episoder av denne serien nå og er supergira, for dette er det mest lovende jeg har sett siden Dexter! Det handler om en gjeng fremmede som er fanget i en "spøkelsesby", og måten de har utført denne ideen på er fantastisk. Jeg vil ikke spoile noe som helst i håp om at noen av dere skal få en like bra opplevelse som meg. 

Serien er så mye bedre enn det traileren indikerer!

Miss Sciuto

Eneste grunnen til at jeg begynte å se på NCIS!
Lost in videogames

Det er en litt vemodig sak som jeg føler jeg må skrive om, og det er Lost. Som fler av dere sikkert har fått med dere så sluttet lost for noen uker siden, og som trofast titter og hardbarka fan føler et lite savn inni meg. Hver uke denne sesongen har jeg vært nesten skjelven av spenning, drømt om og mistet litt nattesøvn over dette fantastiske fenomenet :P Men slutten var heldighvis fantastisk og ga 50% av fansen en ordentlig avskjed. De resterende 50% (ca?) var visst skuffet over å ikke få alle svarene, noe jeg ikke skjønner, for da ville det ikke vært lost lenger. Jeg synes vertfall de gav oss FOR mye svar og at magien var på nippet til å svinne litt hen. 
Og for alle dere som hoppet av tidlig og synes hele serien er dårlig på grunn av en litt kjedelig sesong, vel, kondolerer dere vet ikke hva dere går glipp av! 


Over på noe annet elskverdig, nå som vi endelig får litt fri fra det helvettes skole-maset har jeg tatt meg tid til å laste ned masse nye spill. Og selvom hele wow gjengen(ca) og endel fler har begynt å spille warhammer online, og det jo hadde vært fun, så er jeg ikke sikker på om jeg har tid eller lyst til å starte på et nytt  mmo. Det er jo begrenset med ferie man har , og evig med spill å prøve ut! 
Først på spill lista nå ligger;

Prince of persia x2,
Mini ninjas, 
Resident evil 5, 
Left 4 dead 2, 
Mirrors edge, 
resten av asassins creed+ 2'ern
og kanskje warhammer.

Med alt det fine været så blir man vel nødt til å være litt aktiv og sosial også, hvis man skal være optimistisk. Vi husker vel alle den fine 2 uker's lange sommern vi fikk i fjor xD. 
Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits